Despre noi

cunoaște-ne mai bine

Despre noi

La Led By AZ scopul nostru este de a oferi clienților noștri cele mai bune produse și servicii si de asemenea cea mai buna solutie de iluminat raportata punctual la vehicolul pentru care se face achizitia. Vrem să fiți complet mulțumiți de experiența dvs. de la inceput pana la sfarsit.

Scopul nostru este sa ajutam fiecare conducator auto sa gaseasca solutia optima pentru a avea lumina corecta. Incercam sa fim responsabili si sa responsabilizam ultilizatorii de retrofit si kituri led, de aceea ne dorim sa luati in calcul orice sugestie pe care o facem legata de solutia propusa. O data cu puterea vine si responsabilitatea si atata timp cat nu suntem singuri in trafic, e foarte important sa ii respectam si pe ceilalti conducatori auto.

Avantaje
100%
beneficii
100%
design (ce imbunatateste)
100%
De ce

ne alegeti pe noi

Garanția produselor

Puteți cumpăra linistiti produse superioare. Investiți într-un produs de calitate, deci credem că ar trebui să aveți o perioada de garantie pe masura. Produsele beneficiaza de garantie cuprinsa intre 6 luni si 2 ani. Dacă produsul achizitionat se defectează într-o anumită perioadă, îl vom înlocui, procedura de inlocuire fiind simpla.
Toate produsele comercializate beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei la care se adauga conditiile de garantie ale producatorilor.

Calitatea produselor

Toate produsele comercializate sunt testate si de la producatori cunoscuti, ce au review-uri internationale foarte bune. Pot fi gasite informatiile inclusiv pe siteurile producatorilor sau resellerilor dar si foarte mult rewieuri pe Youtube.
Incercam sa oferim doar solutii Error Free si Plug & Play, tocmai pentru a nu se interveni asupra instalatiilor, ansamblurilor optice si pentru a se pastra intergritatea farurilor exact ca pe original.
Invatam in fiecare zi si testam produsele noi astfel incat sa fim la zi cu solutiile pentru fiecare tip de autoturism in parte.
Sperăm că ne veți alege pentru oricare solutie de iluminat auto!